46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Labdarības akcija "Cilvēks Cilvēkam" vairoja mirdzumu bērnu acīs.

Фото: ARPC "Zeimuļs" arhīvs
Visas nedēļas garumā, sākot no 15. līdz 23. decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome organizēja Ziemassvētku labdarības tirdziņu „Cilvēks cilvēkam”, vēsta Eleonora Ivanova, ARPC jaunatnes lietu speciāliste.
Pasākuma mērķis bija bērnu un jauniešu izstrādājumu tirdzniecība, lai sarūpētu Ziemassvētku pārsteiguma dāvanas Rēzeknes slimnīcas bērnu nodaļas pacientiem. Kopumā tika sarūpētas 35 dāvanas. 

Ziemassvētki ir brīnumu gaidīšanas laiks, tieši Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Rēzeknes pilsētas jauniešu domes pārstāvji kopā ar Ziemassvētku vecīti iepriecināja mazās sirsniņas Rēzeknes slimnīcā. Jauniešu dome uzmundrināja ne tikai bērnus un vecākus, bet arī terapijas, neiroķirurģijas un traumatoloģijas nodaļas pacientus un personālu, novēlot būt stipriem un veseliem jaunajā gadā.
 
Gribētos visiem pateikties, kas aktīvi piedalījās labdarības pasākuma īstenošanā: Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” vadītājai Jevgenijai Kuščai, ARPC kolektīvam, bērniem un vecākiem par atsaucību, biedrības „Māmiņu klubs” aktīvajām dalībniecēm un metodiķei Olgai Strodei par sarūpētajiem suvenīriem, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas audzēkņiem un skolotājai Skaidrītei Romančukai par sarūpētajiem saldumiem, grāmatām un rotaļlietām, pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” vadītajai Jūlijai Danilinai, kas ļāva padarīt šos svētkus vēl bagātākus, kā arī Elitai Cīrulei, SIA Rēzeknes slimnīcas administrācijai un personālam. Lai izdodas mums visiem Jaunajā gadā būt iejūtīgiem, mīlošiem un veseliem!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"